Volg ons

Egbert Egberts

Uw fietsenspecialist

Adresgegevens

Egbert Egberts
Hoofdstraat 63a
9531 AC Borger
Tel: 
0599-234224

Cycling Team Egbert Egberts

Egbert Egberts sponsort meerdere sportteams, waaronder natuurlijk het Cycling Team Egbert Egberts. Dit team richt zich voornamelijk op wedstrijden op de ATB en heeft naast sportieve ambities ook een sociale en zakelijk verbindende functie. Met een groot aantal enthousiaste leden en degelijke begeleiding laat dit team zich in veel wedstrijden zien. De ambities op een rijtje:

Sportief
De fietser opleiden met als doel het bereiken van een hoger niveau. Hoe willen we dit bereiken: 

  • de trainingen worden gegeven door een gediplomeerde trainer;
  • bezoeken van externe trainingen op provinciaal niveau;
  • uitbreiding van het aantal trainingsuren;
  • organiseren van teambijeenkomsten waarbij het individu en het team centraal staat.

Sociaal
Het team heeft naast het bieden van aandacht aan de individuele leden een sociale functie. De fietsers bij het team leren binnen en buiten het team om te gaan met respect voor de medeleden, tegenstanders en juryleden. Verder verbind het team leden, die door samenwerking op een hoger plan terecht kunnen komen. Tot slot leert een ieder om te gaan met winnen en verliezen en de emoties die daar bij horen.
     
Zakelijk
Een gezond financieel beleid van het team is een van de pijlers voor succes in de toekomst. Naast het financieel gezond zijn van de financiën van het team zorgt het team voor het verbinden van ondernemers uit de regio. 

Het enthousiasme is goed te zien op de eigen website, die fanatiek en regelmatig wordt onderhouden. Benieuwd naar deze leuke ploeg?

Kijk dan snel op hun website!

 

Fotogallerij