Volg ons

Egbert Egberts

Uw fietsenspecialist

Adresgegevens

Egbert Egberts
Hoofdstraat 63a
9531 AC Borger
Tel: 
0599-234224
handgespaakt

Handgespaakt

Egbert Egberts heeft een groot assortiment wielen. 1 overeenkomst: ze zijn allemaal rond. Maar verder zit er veel verschil in. Materiaalgebruik, gewicht, lagering: keus genoeg, en afhankelijk van je wensen vinden we vaak het juiste wiel voor je.

Het kan natuurlijk voorkomen dat je speciale wensen hebt. En dat je een wiel zoekt dat écht 100% bij je past. Als je bijvoorbeeld een wat zwaardere renner bent, of als je het wiel in extreme omstandigheden wilt gebruiken. Of als je de verschillende onderdelen na schade of slijtage graag los wilt vervangen. In dat geval kom je misschien al snel op een handgespaakt wiel uit. Bij Egbert Egberts Fietsen hebben we onze eigen wielenbouwer: Peter Dijk.

Peter spaakt de wielen met maar 1 ding in gedachten: kwaliteit. Op dat gebied moet een handgespaakt wiel zich echt onderscheiden van een fabriekswiel. Gewicht en stijfheid spelen natuurlijk ook een rol. Na een gesprek over je wensen adviseert hij je uit welke naven, spaken, velgen en nippels het wiel volgens hem het beste kan bestaan. Dat doet hij op basis van veel eigen ervaring: elk onderdeel heeft 'ie zelf uitgebreid getest. Peter werkt het liefst met materialen van DT Swiss, maar in overleg en op verzoek werken we ook met andere merken.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Loop eens binnen en leg je vraag voor aan Peter. Hij kan er uren over vertellen, maar je krijgt er vast een bakje koffie bij... Kom dus vooral eens langs en vraag naar de mogelijkheden!